windowsla hack yapılır mı?

c8lw

Yeni üye
22 Şub 2019
8
0
merhabalar,
ben etik hackerlık derslerinde kali kullanıyordum fakat farkettim ki
kali de kullansam windowsta kullansam hep tool kullandırıyorlar.
Bu durumda madem tool kullanacam(ilk başta tabi yazılım konusunda kendimi geliştiriyorum)
neden windows kullanmayayım dedim.Şimdi siz değerli tecrübeli dostlarıma bir sorum var:

Ben windows kullanarakta iyi bir hacker olabilir miyim?Sanal makine ya da aynı anda iki işletim
sistemi bilgisayarımı yavaşlatıyor yani size soruyorum kali yerine windows kullanarakta hacker olabilir miyim?
 

S9NTX

Özel Üye
19 Ağu 2017
6,386
1,405
Elbette kullanabilirsin ama linux genelde daha çok hitap ediyor Hackerlara veya yazilimcilara çünkü herşey kod ile çalışıyor bence yine linux kullan kendini daha çok gelistirirsin

İyi forumlar
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
Yani yanlış anlamayın ama en yeni versiyonları da dahil, zaten kali'deki çoğu toolun modası geçmiştir. Mesela Shikata Nai diyelim, bulamayan - windows defender dahil antivirüs var mı? Reverse shell açtığınız toolların yüzde doksanı aynı ağda olduğunuzu varsayar ve AYNI AĞDA işe yarar ama yeni arkadaşlar bunu tahmin etmediklerinden çaresizce internet üstünde dener bu tool'ları.

Exploit'i anlayıp kendi kodunu yazabiliyorsan windows mükemmel olacaktır, çünkü duruma, şartlara göre değiştirebilirsin. Yoksa windows veya Kali, pek bir şey yapamazsınız zaten.
 

Laurange

Kıdemli Üye
22 Ağu 2017
3,137
19
Bakü
Evet olabilirsiniz. Bu tamamen sizin hevesinize bağlı bir şey. Evet Kali de hack için güzel bir işletim sistemi. Ancak Windowsla da yapabileceğiniz çok şey var. + olarak Forumdaki Under Ground kategorisini inceleyebilirsiniz.
 

STR-Key

Kıdemli Üye
5 Ocak 2012
3,246
48
windowsla hack yapabilirsin evet ama sınırlı kali linux kadar eşlevsel değil kali linux ile devam et
ama her işlemi kali linuxda yapamıyorsun bazen o yüzden iki işletim sistemi olması şart
 

bllplt54

Yeni üye
1 Eki 2017
48
1
WWW
Merhabalar

Benim Bilgisayarım Yoktu İnternet Kafeden Bug Bounty İşini Yaparak İki Bilgisayar Aldım, Şimdi İse Biri Windows 10 64x Biri De Kali Linux 64x Eğer Yardımcı Olabildiysem Bir Teşekkürü Çok Görme, Saygılarımla.
 

Skarter

Uzman üye
9 Tem 2015
1,676
1
Uganda
Evet yapılır ama en yararlısı kendı programını yapmak olur. Zaten popür olan hack yazılımları Python Veya mobil ' de termux kullanabilirsin.
 
Son düzenleme:

PALA

Özel Üye
26 Mar 2018
12,753
33
Merhabalar,

Elbette yapılır. Mesela kullanacağınız araç Ruby ile yazıldıysa ruby'i windows'a indirip tanımladıktan sonra cmd'den hedef aracı çalıştırabilirsiniz. Kali vb. pentest dağıtımlarının asıl olayı aslında tool'ların hazır olarak gelmesidir. Sıklıkla uğraşacaksanız Parrot Security OS'i tavsiye ederim.
 

The VODKA

Uzman üye
8 Haz 2022
1,332
920
Yapabilirsin. Kali bu konularda güvenlikli ve sağlam bir işletim sistemi. Hacking işlerini buradan yapman daha güvenlidir. Bilgisayarını artık yavaşlatmaya başlıyorsa, Geçmek istiryorsan geçebilirsin. Zaten birçok Hack Toolu Windows'ta da çalışıyor. Yazılım konusunda kendini geliştirmek istiyorsan'da Windows iyi bir yer olacaktır. Forumda Windows Hack Toolarını araştırıp bulabilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.