Ip Adresinden Net Konum Doğru Gösteren Siteler

AALMİLA

Yeni üye
27 Kas 2022
19
0
Arkadaşlar çoğu site gerçek şehri bile göstermiyor. Sizin bildiğiniz en azından şehirde yanılmayan bir ıpden konum bulma sitesi var mı?
 

CEPATR

Katılımcı Üye
İP Adresini çocuğu korkutmak için kullanabilirsin. Zaten IP Adresi ile fazla bir şey yapamazsın, konum tespiti falan diye soracak olursan onu zaten yapamazsın. Konum tespiti gibi şeyleri devletin izin verdiği yasal programlar kullanılarak bulunuyor veya baz istasyonları ile iletişime geçilerek bulunuyor.


Ama sosyal mühendislik deneyip IP Adresini kullanarak veya çocuğu korkutarak bir şeyler elde edebilirsin.

İYİ FORUMLAR.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.