Hata 0x800700E1

heredotcan

Katılımcı Üye
28 Ağu 2008
675
148
Dostum Defender Kontrol için anladıgım kadarıyla bir script indiriyosun ve defender bunu zararlı olarak algılıyor ver çalıştırmanı engelliyor
 
MERHABA bilgisayara bi program indircem fakat bu hata karşıma çıkıyor hiçbirşey yapamıyorum bana yardım edermisiniz
Paniğe kapılmanıza gerek yok silmek istiyorsanız ; Defender açıp virüslü derse bildirime tıklayıp cihazdan sil veya kaldır deyip , eylemleri uygula diyince siliyor.Ha silmek istemiyorsanız ; bunun için ise Gerçek zamanlı korumayı açıp Dışlamalar bölümüne dosya ve klasör şeklinde eklemeniz gerekmektedir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.