Telefon ile Bilgisayar Alanında İlerlemek

ZuL-RaA

Kadim Üye
9 Ara 2017
5,550
837
Semerkant
Merhabalar,

Gelişmek için biraz sınırlı ortam tabii ki. Ne kadar eğitim vs. alsanız da antrenman gerekiyor ve gerçekten telefonda zor olacaktır. Bana kalırsa şu anlık Halk Eğitimin dijital alanla ilgili kurslarına katılabilirsiniz. Telefonunuzu İngilizce öğrenmek için kullanmanızı öneririm. Gayet gelişmek için yeterli olacaktır.
 

ToxicWare

Üye
7 Nis 2022
226
127
Eğer telefon ile bilgisayar alanında ilerlemek istiyorsanız, öncelikle telefon teknolojilerini ve bu alandaki yenilikleri takip etmeniz gerekmektedir. Bu alanda çalışan birçok firma bulunmaktadır ve bu firmaların internet sitelerini ve sosyal medya hesaplarını takip ederek, bu alandaki gelişmeleri ve yenilikleri takip edebilirsiniz. Ayrıca, bu alanda çalışan profesyonellerle iletişim kurarak, tecrübelerini dinleyebilir ve onlardan öğrenebilirsiniz. Bu alandaki kariyerinizi ilerletmek için, ilgili bir eğitim alarak yeteneklerinizi geliştirmeye çalışabilirsiniz. Örneğin, telefon yazılım geliştirme, telefon donanım tasarımı gibi alanlarda bir eğitim programına katılabilir ve bu alanda iş bulma şansınızı artırabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.