Windows Windows PIN Kullanılamıyor Sorunu

Y4B4NC1

Katılımcı Üye
6 Ara 2022
450
7
210
Diz üstü bilgisayarımın ekranını kapattığımda resimdeki hatayı alıyorum fakat manuel olarak uykuya soktuğumda bir sorun oluşmuyor eskiden kapağı kapatınca da sorun çıkmazdı fakat artık böle hata veriyor ve yeniden başlatmam gerekiyor açmak için çözümü bilen var mı ?

b3tu6mz.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Losemis

Uzman üye
11 Ağu 2018
1,116
23
348
Diz üstü bilgisayarımın ekranını kapattığımda resimdeki hatayı alıyorum fakat manuel olarak uykuya soktuğumda bir sorun oluşmuyor eskiden kapağı kapatınca da sorun çıkmazdı fakat artık böle hata veriyor ve yeniden başlatmam gerekiyor açmak için çözümü bilen var mı ?
b3tu6mz.jpg
Merhaba
işletim sistemi dosyalarınız zarar görmüş en sağlıklısı format atmanız.
 

sefilbilo23

Kıdemli Üye
3 Tem 2021
2,223
9
900
22
kardeşim format at ama eğer içinde önemli dosyanız varsa leptop bilmiyorum ama masaüstü pc ile del tuşuna bas wi onarıma tıkla ordan da güvenliğe tıkla olur
 

Coder-06

Üye
30 Eki 2022
163
18
Türkiye Cumhuriyeti
FORMAT ZATEN HERŞEYİ ÇÖZER BİLİYORUM ARKADAŞLAR ZATEN MARİFET SORUNA ODAKLI ÇÖZÜM BULABİLMEKTE SADECE SORUNU ETKİLEYEREK ÇÖZEBİLMEK ZATEN HERŞEYİ SİLİP KURUNCA DÜZELİR BUNU ÇOCUKDA BİLİR.
farklı bir çözümü olsa onu öneririz biz bill gates değiliz ki windows sistem dosyalarına erişim sağlayalım windows kapalı bir işletim sistemi sistem dosyalarına erişemeyeceğin için format atmak zorundasın linux olsa iş değişir üstelik üslubunuz hoşuma gitmiyor forum kurallarına uymazsanız ceza alabilirsiniz.
 

By Birkan

Junior Hunter
18 Nis 2022
630
3
702
Bilgisayarı yeniden başlatıp daha Windows logosu görünmeden F8 tuşuna basılı tutup önünüze çıkan menüden Windows'u onarıp sorunu çözmeyi deneyin. Sorunu çözer diye temenni ediyorum.
 

DarkScannel

Katılımcı Üye
22 Haz 2015
712
23
Merhabalar öncelikle bildiğim kadarıyla bu sorun genellikle 2 nedenle ortaya çıkar.
* TPM'in aktive edilmesi nedeniyle /win11 ' bazı oyunlar için tpm 2.0 istemektedir.
* Microsoft / NGC klasöründeki dosyaların silinmesi veya isimlerinin değişmesi nedeniyle.

Elinizde sistemin görüntüsü varsa sistem görüntüsünden tekrar yükleyin sorun çözülecektir. Eğer elinizde sistem görüntüsü yoksa ;
1- Eğer sistemi mail adresiniz ile açtıysanız giriş ekranında mail giriş seçeneği olması gerekiyor giriş yapıp pini resetleyin.
2- Eğer elinizde hiçbirşey yok ise yapmanız gereken format atmaktır. ; "Benim için önemli dosyalar var format atmak istemiyorum diyorsanız ise format atmadan önce duo boot yaparak linux yükleyin ve dosyalarınıza erişin.
Not: Son bölümde bahsettiğim üzere pek detaya inmedim. İnternette araştırarak birçok şekilde yapıldığını görebilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.