Bende yeni katıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teknikel330

Yeni üye
27 Ara 2022
6
0
Sizin gibi abi ve kardeşlerimizden bilgi almak ve tecrübeleri öğrenmek istiyorum saygılar sunuyorum
 

daggez

Junior Hunter / Malware Assistant Developer
5 Eyl 2022
323
114
Sizin gibi abi ve kardeşlerimizden bilgi almak ve tecrübeleri öğrenmek istiyorum saygılar sunuyorum
merhabalar hoşgeldiniz. Yardıma ihtiyacınız olduğu konuda ilk önce forumda aratma yaparak bakın eğer sorununuza bir çözüm bulamazsanız yardım merkezine konu açarak yardım alabilirsiniz.
iyi forumlar başarılar saygılar.
 

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,440
2,051
35
Osmaniye 80
Hoş geldin
Zamanla alışır ve keyifli eğlenceli vakit geçirirsin o zamana kadar güncel konuların içlerine dal oku yaz çiz pasif durma çekinme merak ettiğin birşeyler olursa konular hakkında yaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.