İnstagram kullanıcı adını "carlonhack" Yapsam Ergence Olur mu ?

Carlonhack

Uzman üye
20 Şub 2022
1,365
348
Instagram kullanıcı adımı carlonhack yaparsam ergence olurmu kişisel hesabım
 

L4zTurk

Üye
23 Ara 2022
66
41
Altay Dağları
Reis kişisel hesabıma yapacamda kötü olurmu onu diyorum
Bence alakasız durur. Kişisel hesabın sonuçta pek hacking ile alakalı şeyler atmayacaksın galiba. Hem böyle işlerde "bak ben buradayım" diye kendini göstermek yerine anonim kalmak daha iyi. Yarın bir gün okulunda bir siber saldırı vs. gerçekleştirmek istersen arkadaşların falan parmaklarıyla seni gösterebilirler "hocam bu hacker kesin bu yaptı" diye.

Ayrıca eğer birşey için "ergence mi olur acaba" dersen büyük ihtimalle ergencedir.

Neden bunu yapmak istediğini sorabilir miyim?
 

'GÖKKURT

Katılımcı Üye
10 Şub 2019
358
230
O yazı karşılığında ispat gerekir demek istiyor hocam ... Arkadaş, aile içerisinde " Yardım Merkezi " olarak görmek isterler . Karşılığını alamazlar ise yani gelen sorular yada istekler karşısında yanıt veremezseniz veya çözüm üretemezseniz alay konusu olursunuz ... Herkes ön planda olmak ister ancak " Hiç'lik" en iyisi 😉
 

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,440
2,051
35
Osmaniye 80
Instagram kullanıcı adımı carlonhack yaparsam ergence olurmu kişisel hesabım
Nickte veya kullanici isminde
Önünde arkasında "hack" yazarsa inan bana bizim gibi adamlar için lamer toy ve çocuk gözü ile bakılır ama bu seni fark ettigimiz anlamina gelmez senden dikkatimizi ceken video veya bir sebepten ötürü dialog kurarsak fark eder ve düşünürüz.

Hack nerde kullanılır dersen nickte veya kullanici isminden çok tanitimda veya video kanal isimleri yani altı dolu olmalı.
Mesela
Google açıp şunu yaz örneklerini gör
Android byzehirx hack
Veya
Byzehirx THT hack

Byzehirx
 

'pump

Uzman üye
9 Ara 2022
1,457
3,236
Ağ Kablolarında Geziyor
@Baymünke Dostum evet ama eğer Ahmet kaya sadece sanatçı olmayaıp sisyasetci olsaydi haklısın derdim ama belki burada ki arkadaş şarkılarını sevdiğinden koymuş olabilir. Örnek veriyorum ben şiir severim ama Nazım hikmet koyarım
Ama sen buna gelip bu adam solcuydu sürgün yedi diyip hem bana hem Nazim hikmete terörist dersen olmaz.

Lütfen İnsanların görüşüne değil
yaptıkları ilgilendikleri işlere yoğunlaşın sağı solu fark etmez
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.