Hangi sporları yaptınız?

ѕeleɴια

Kıdemli Üye
18 May 2018
2,619
4
905
ZYZZ
İlk Sporum bokstu 8 yaşımda sadece 2 ay yapıp bıraktım.
Ondan sonra 10 yaşımda masa tenisi oynadım. Epey turnuvalara vs. de katıldım ama toplasan 6 ay kadar yapmışımdır. Yine aynı dönem kısa bir süre yüzme.
11 yaşımdan sonra futbol kursuna başlamıştım, 1,5 yıl kadar bunu yaptım. Akranlarıma göre boyum kısa kaldığı için babam beni basketbola zorladı.

12-13-14 yaşlarımda basketbol oynadım. Okul takımında oynadım, normalde benim okulumun takımı efsane bir şeydi. 3 yıl ardarda tr'de derece yaptılar, şehirde ve bölge de zaten birinci olup üzerine ülke çapında yarışıyorlardı. Ama hepsi mezun oldu veya farklı okullara gitti, okulda düzgün oynayan basketbolcu da kalmamıştı. Bende iyi denebilirdim ama boyumun kısa olması da dezavantajlıydı baya, ( şuan 178 ) Yani pek bir başarı elde edemedim basketbolda.

Güncel olarak ise vucut geliştirmeye devam ediyorum. Aşık oldum... Çocukluğumdan beri istiyordum ama babam bu konuda epey engel oldu maalesef. Boy konusunda endişelendiği için ağırlık çalışmamı istemiyordu. Ama artık sevgilime kavuştum <3 :) Bu sporda hayalim, doğal bir şekilde genetik potansiyelimin sınırlarına ulaşmak. Paramparça, estetik bir vücut ve o yağ oranında doğal olarak elde edebileceğim en yüksek kas kütlesi...

1 Sene sonra da kardiyo niyetine Kick Boks düşünüyorum. Tabii vucut geliştirme ile beraber yürüteceğim ve vucut geliştirme daha öncelikli olacak. Dediğim gibi kardiyo amaçlı, biraz teknik öğrenip torba döveceğim o kdr.

Edit: 14 yaşımdan 17 yaşıma kadar ayağıma ne top değdi ne de bir sporla uğraştım. O yaşlarda makara kikere falan fistan .d biraz çevreyle de alakalı. Çevremde de sporcu arkadaş yoktu, yakın arkadaşım vardı bir tek o da vucut geliştirme ile uğraşıyordu. Toplanıp halı saha bile yapmıyorduk o derece... Anca boş boş geziyorduk.
 
Son düzenleme:

s3rgio

Katılımcı Üye
7 Eki 2022
505
1
213
тαятαяυѕ
Ben geleneksel okçuluk yaptım ve hala yapıyorum. Ve şöyle diyeyim ben okum yayım olmadan yaşayamam benim parçam haline gelmiş durumdalar. Çok keyifli, stres atıcı ve ne de olsa atalardan kalma yadigarımız. Söyleyeceğim kelimeler kifayetsiz kalır o derece sevdiğim bir spor..
 

uzaylgen

Katılımcı Üye
12 Mar 2019
757
2
172
Linux
Bilek güreşi ile uğraşıyordum. Ergenliğin verdiği gazla herkesle yapınca kolda lif zedelenmesi olunca 3-4 ay ara verdim sonra da devam etmedim :(
 

AlexDeSouza41

Yeni üye
30 Ara 2022
15
4
Dünya
Futbol ile başlamıştım ama ailem altyapıdan çıkardı ve bende basketbol ile tanıştım boyum kısa olmasına rağmen baya iyiydim sonra onu da bırakmak zorunda kaldım şu an fitness yapıyorum ama hedefim boks'a başlamak :)
 

CYBERPARS

Yeni üye
18 Ara 2022
14
0
7 yaşımda taekwondo sporu yaptım sonra madalyalar kickbox ve diğer sporlar insanın gelişimi için önemli
 

GökBörü.

Uzman üye
20 Haz 2021
1,815
5
1,049
Kara Harp Okulu
Karate, judo
Karatede Milli sporcuyum derecelerim fazla
Balkan 3.
karate premier lig 2.
karate türkiye şampiyonası 3 kere 1. 2 kere 2.
bölgeler arası dereceler fazla
analig dereceler fazla
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.