Temassız telefon hacklemek ?

tknewhack

Yeni üye
2 Ocak 2023
3
0
Merhaba,
Temassız bir şekilde başka bir telefon hack edilebilinirmi ?Mesela bir Link göndererek ve hedef‘deki kişi o Linki açarak öylelikle telefonuna giriş yapmak ve tüm chatleri okuyabilmek gibi…
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

rifatsks

Yeni üye
2 Ocak 2023
2
1

Enistein

Kıdemli Üye
16 Eyl 2012
2,233
1,260
Amsterdam
Merhaba,
Temazsiz bir telefonu hack edilebilinirmi ?Mesela bir Link göndererek ve hedef‘deki kişi o Linki açarak öylelikle telefonuna giriş yapmak ve tüm chatleri okuyabilmek…
Eğer android bir telefon kullanıyorsa, telefonuna rat indirterek yapabilirsin. Ama doğrudan link göndererek o link aracılığıyla yapamazsın.
Eğer ios bir telefon kullanıyorsa temas etmeden powerbank ve kabloya üç kulhuvallah bir elham okuyarak fazla akım vermesini sağlayabilir ve telefonunu bozabilirsin. Ama mesajları okuyamazsın. Telefona erişim varsa en fazla whatsapp mesajlarını kendi mailine yedekleyebilirsin.

Ayrıca yardım ile ilgili konuları THT Yardım Merkezi bölümüne açın.
 

Klaxxon

Katılımcı Üye
5 Şub 2022
774
783
0day açık bulmak gerekir androidlerde yada ios sa neyse 0day bulmak çok zordur tek link ile sisteme girmek ciddi bilgi ister biliyorsunuz ki pegasus wp de açık buldu adam sizin telefona girmek için sizi araması yetiyordu sizi aradığın da sisteme girmiş oluyorlardı ama bu uygulama üzerinden kaynaklanan işletim sisteminde zordur kısaca hackleyemezsin 0day bulamadıkça.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.