Konu açarken URL'nin "[url]" etiketini almasını nasıl engellerim?

Mr246

Üye
8 Ara 2022
103
1
39
Konu açacağım zaman yazdığım url otomatik olarak tıklanabilir linke çevriliyor.

Örneğiin http://doritoslucigkofte.com yazdığımda direkt text olarak kalmasını istiyorum. Burada olduğu gibi url'ye çevirmesin. Bunu nasıl yapabilirim?

Bu arada konularınızda "xxx.com" ile örnek vermeyin. Farklı bir siteymiş. url yapınca alta sitenin açıklamasını da ekliyor :D
 
Son düzenleme:

Mr246

Üye
8 Ara 2022
103
1
39
Site
Bundan mı bahsediyosun hocam?
Hayır, http://doritoslucigkofte.com yerine http:// doritoslucigkofte.com şeklinde link formatına çevirilmeden gösterilmesinden bahsediyorum.

Merhabalar konu açarken uzantıyı yazdığınızda url olarak algılarsa kırmızı olan url bölümünün üstüne tıklayıp çıkan 3 simgeden en sağdakini kullanarak kaldırabilirsiniz.
İşe yaramıyor. Kaydettiğim zaman yine link formatına çeviriyor.
 
Son düzenleme:

Tyrone

Uzman üye
30 Eyl 2017
1,337
24
617
Kamino
Merhaba,

Eğer bir URL'yi metin olarak yazmak istiyorsanız, metnin başına veya sonuna ( "" ) ekleyebilirsiniz.Ayrıca, URL'nin önüne veya sonuna köşeli parantezler (<>) ekleyebilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.