Nasıl Sosyal Medya Uzmanı Ola Bilirim

TurkeyAlyaz

Yeni üye
29 Haz 2020
9
5
İzmir
sosyel medya uzmanları nasıl facebook instagram twitter gibi hesapları kurtarıyor özellikle hesap açma kapatma vb şeyler bende bu işe girdim fakat 2 aydır möetod arıyorum kendime ait bulamadım deniye deniye internetteki tht dahil çoğu metod fix yemiş bu alanda kendimi nasıl geliştirebilirim?
 

__El-Professör__

Yeni üye
18 Ocak 2023
19
1
sosyel medya uzmanları nasıl facebook instagram twitter gibi hesapları kurtarıyor özellikle hesap açma kapatma vb şeyler bende bu işe girdim fakat 2 aydır möetod arıyorum kendime ait bulamadım deniye deniye internetteki tht dahil çoğu metod fix yemiş bu alanda kendimi nasıl geliştirebil
çoğu sosyal medya uzmanının kendi methodları vardır interntette varsa zaten method max 1 2 gün işler o yüzden ya kendi methodunuzu yada priw method almanızı öneririm
 

DeimoS 18

Kıdemli Üye
15 Nis 2007
3,088
3
Bursa
Sosyal medya platformunun anlayacağı dilden bir form yazıp gönderiliyor. Bir de irlanda'da tanıdığın varsa kolay çözersin. Biz işin içinden çıkamazsak ikinci yolu yapıyoruz :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.