DualShock 3'ün 4 ışığı da yanıyor

Laks.DN

Yeni üye
31 Eki 2022
3
1
Dualshock 3'ün 4 ışığı da birden yanıyor. Sadece birinin yanması lazım değil mi? Ben mi yanlış biliyorum?
20230120_224433.jpg
 

MemoryTiger

Katılımcı Üye
8 Mar 2019
446
3
248
21
Kali Linux
Merhaba ,

DualShock 3, PlayStation 3 için özel olarak tasarlanmış bir oyun kumandasıdır. DualShock 3, birkaç farklı işlevi olan 4 adet LED ışığına sahiptir. Bu ışıklar, kontrollerin şarj durumunu, oyun içi etkileşimleri ve hata durumlarını göstermek için kullanılır.

Normal şartlar altında, sadece bir ışık yanmalıdır. Ancak, bazen tüm 4 ışık birden yanabilir. Bu durum genellikle cihazın şarj edilmediği veya cihazın arızalı olduğu anlamına gelir. Eğer cihazın şarj edildiğinden eminseniz, cihazın kullanım kılavuzunda veya cihazın üreticisi tarafından sağlanan destek merkezi ile iletişim kurarak daha fazla bilgi edinin.

Saygılar , İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.