Gmail Kurtarmak istiyorum

Phobos'

Uzman üye
22 Nis 2022
1,744
23
1,365
Merhaba,

Bu siteden
Gmail Yardım' a ulaşabilirsiniz. Bu siteden Gmail Yardım Topluluğu' na ulaşabilirsiniz. Fakat kesinlikle olumlu sonuç verme ihtimali olmadığı için içersinde önemli bilgileriniz yok ise uğraşmaya pek değmez.

İyi Forumlar...
 

Tyrone

Uzman üye
30 Eyl 2017
1,337
24
617
Kamino
Merhaba,
Aktif bir oturuma sahip değilseniz veya parola yönetici kayıtları temiz ise geri alamazsınız. Cihazlarınızı kontrol edin.

Google destek ekibi ile iletişime geçip bir ihtimal fotoğraf veya daha önce oturum açılmış Google uygulaması üzerinden doğrulma ile hesabı geri alabilirsiniz.
 
27 Ocak 2023
70
11
Gmail hesabınızın şifresini unuttuysanız, hesabınızı sıfırlamak için gmail.com adresine gidin ve "Şifremi Unuttum" düğmesine tıklayın. Size verilen talimatları izleyerek hesabınızı sıfırlayabilirsiniz. Eğer güvenlik sorularınızı unutmuşsanız veya başka bir sorunla karşılaşırsanız, Google destek ekibine başvurabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.