Hackerler Programlama Yapar Mı ?

19 Ocak 2023
52
23
Merhaba arkadaşlar Hackerlar programlama yapar mı yani birşeyler üretir mi siber güvenlik alanında çalışmak istiyorum ama kod da yazmak istiyorum
 

WalterWhiteHacker

Katılımcı Üye
1 Ara 2022
590
234
Azerbaycan
Tabikide yaparlar hackerlar kendi toolarını programlarını üretebilir. Mesela diyelim bir hackerım sadece hacking alanı değil yazılımdada birşeyler yapabilirim.
 

Liserjik

Kıdemli Üye
11 Ağu 2018
2,180
6
6
Temel olarak evet bilmeli istisna olabilir mi ona da evet. Zaten bilgisayarların işleyişini program yazarak ve yürüterek uygulamalı olarak kavramak ilerleme için oldukça önemli. Aynı şekilde hedef sisteme saldırılarda bir kaç aracı aynı anda ve arka arkaya kullanmak yerine basit betikler yazarak etkili ve hızlı sonuçlar elde edilebilir.
 

Tyrone

Uzman üye
30 Eyl 2017
1,337
617
Kamino
Merhaba,Evet, çoğu siber güvenlik uzmanı ve hacker da programlama yapabilir. Siber güvenlik, birçok farklı teknik ve yazılım becerisini gerektirir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.