Whatsapp Fake numara önerisi

v for vandet

Katılımcı Üye
26 Kas 2020
261
103
bin\debug\
dostlar var mı sizin kullandığınız bi hizmet? kendi numaramın gözükmesini istemiyorum bu yüzden ek başka numara almak istiyorum doğrulama için. Önerilerinizi bekliyorum dostlar
 
27 Ocak 2023
70
11
WhatsApp gibi uygulamalar, doğrulama işlemleri için gerçek bir telefon numarasını kullanmayı zorunlu tutarlar. Bu nedenle, gerçek bir numara kullanmadan uygulamayı kullanmanın yasal bir yolu yoktur. Ayrıca, gerçek bir numarayı kullanmadan uygulamayı kullanmak, kullanıcının hesabının askıya alınmasına veya kapatılmasına neden olabilir. Bu yüzden, gerçek bir numara kullanmak en iyisidir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.