shell nasıl atabilirim

azx5

Üye
26 Ocak 2023
180
1
85
23
DPW
mesela bir örnek upload açığı olan bir siteye yükleyebilirsin upload açığı dorku inurl:/kindeditor/examples/uploadbutton.html

burdan shel yüjleyebilirsin veya sitede profil fotografi yükleme kısmı var ise ordan vs vs
her panel .php uzantısı kabul etmez kardeşim yanlış bilgi vermeyelim arkadaşa kabul ettiği uzantıya göre bypass etmesi gerekli spoof extension(sahte uzantı)yöntemi ile bunun içinde genelde burp suite-tamper data kullanılıyor.
 

'Seth

Uzman üye
22 Haz 2019
1,457
7
786
root
Shell, attığın sitede yetkisiz erişim elde etmek içindir. Shelli yüklemek için çeşitli açıklar vardır.
-File Upload
-SQL İnjection
-Admin Panel Bypass
Bu konuları forumda aratırsan istediğine ulaşacağını düşünüyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.