hacking nasıl öğrenebilirim ?

Babo1945

Üye
8 Tem 2020
165
44
Dardayım
Merhaba TurkHackTeam forumu herkes için bulunmaz bir nimet nereden okumaya başlarsanız başlayın size yararı olacaktır. Bir de kimsenin sizi elinizden tutmasını beklemeyiniz. Kendi elinizden kendiniz tutunuz. Ancak bu şekilde yol katediliyor. İyi forumlar
 

Rumexus

Kıdemli Üye
26 Ocak 2016
2,159
325
GNU/Linux neymiş, dizin yapısı nasılmış, komutları neler bir onlara göz at. Temel anlamda web siteleri nasıl çalışır, internet nasıl çalışır, web sitelerinin arkasındaki sistemler neler, hangi yazılım dilleri ile yazılıyor, zafiyetler nelerden kaynaklanıyor onları bil. PHP, Javascript, SQL,HTTP gibi başlıkları bilmek lazım.

Yani anlayacağın önünde bir derya deniz var, o yüzden her şeye adım adım yürü, atacağın adımın öncesi var mı bunlara bak, işin kolayına kaçmamak lazım, ve en önemlisi ise sağlam bir yerden öğrenmek gerekiyor birilerinin eğitim vermesini beklememek lazım bu hayalkırıklığı yaşatabilir, boş vakitlerini iyi değerlendir, eğlenerek yap sıkılırsan yapamazsın, hemen bir şeyler hackleme peşine düşme işin sonu zaten orası öncesine odaklan.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.