Google Arama Sonuçları

BravE HearTs

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
285
1
EMİRDAĞ
Merhaba THT Ailesi,

Googlede yaptığımız aramalarda çıkmasını istemediğimiz siteleri nasıl engelleriz? bunun için hangi ayarı yapmamız lazım,telefonum İphone,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 

S.A.B.E.R!/

Basın&Medya Ekibi Deneyimli
14 Mar 2017
4,185
578
26
Sakarya
Merhaba THT Ailesi,

Googlede yaptığımız aramalarda çıkmasını istemediğimiz siteleri nasıl engelleriz? bunun için hangi ayarı yapmamız lazım,telefonum İphone,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba, liberate programını kullanabilirsiniz.
App store link:
 
Web sitesini engellemek için Safari’nin ebeveyn kontrolünü kullanacağız. Ebeveyn kontrolüne erişmek için iOS 11’de Genel > Kısıtlamalar menüsünü kullanabilirsiniz.

iOS 12’de sırasıyla Ekran Süresi( Ekran üresi kapalı ise açıp işleme devam edin) > İçerik ve Gizlilik Sınırlamaları (Kapalı ise açın) > İçerik Sınırlama > Web İçeriği menüsünden -Yetişkin Web Sitelerini Sınırla- seçeneğini işaretleyin. >“Asla İzin Verme” başlığı altında yer alan “Web Sitesi Ekle” kısmını seçin. Burada url kısmına engellemek istediğiniz sitelerin url sini yapıştırın. Bu sayede sadece Safari değil diğer arama motorlarında da bu siteler engellenmiş olacak.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.