Instagram hesabım çalındı ne yapmalıyım?

REDCLOCK

Üye
19 Ağu 2017
56
0
Merhaba arkadaşla 17.02.2023 saat 20:00 saatlerinden itibaren ınstagram hesabıma giriş yapamıyorum mail adresim numaram vs herşeyi değiştirilmiş değiştirdikleri numarayı ve mail adresini görebiliyorum ama hesabı alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,384
118
2,577
Merhaba Değerli Üyemiz, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hesabınız çalındı ise gereksinimleri karşıladığı sürece hesabı geri alabilirsiniz. Peki, bu gereksinimler nedir? Kısaca bundan bahsedeyim. Instagram'da çalınma olayları için bir kaç güvenlik önemli bulunmaktadır. Çalındığında ise bu yöntemler ile geri alabilirsiniz. Hesaba kayıtlı olan E-posta veya telefon numarası değiştirildi ise maalesef hesabı geri alamazsınız. Bu yüzden Instagram yetkilileri ile görüşmekte fayda var. Hesabı geri aldığınız zaman çift faktörlü doğrulamayı aktif etmeyi unutmayın. Tekrardan geçmiş olsun.

İyi Forumlar
 

S.A.B.E.R!/

Basın&Medya Ekibi Deneyimli
14 Mar 2017
4,185
5
578
26
Sakarya
Merhaba, bir yöntem vardı.
Daha önce android bir telefon ile girdiğiniz hesaba sistem kontrol merkezi üzerinden ulaşabiliyorduk.
Hesabı kurtar seçeneklerinden instagram sizden, size gönderdiği kod ile ve fotoğraf ile siz olduğunuzdan emin olarak hesabı kurtarabiliyorduk.
Bu yöntemi deneyebilirsiniz.
 

hanifiking21

Katılımcı Üye
17 Mar 2021
523
4
119
bilmesende olur
Merhaba arkadaşla 17.02.2023 saat 20:00 saatlerinden itibaren ınstagram hesabıma giriş yapamıyorum mail adresim numaram vs herşeyi değiştirilmiş değiştirdikleri numarayı ve mail adresini görebiliyorum ama hesabı alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Şiferimi unutupma basın ama Eger mail deyiştirmese ise Ozman Eski mailnizede gelir
 

Phobos'

Uzman üye
22 Nis 2022
1,744
23
1,365
Merhaba,

Çok önemli ise
hukukı̂ yollara başvurabilirsiniz ama sonuç vermeme ihtimali de oldukça yüksek.

Bu linkdeki adımları
takip etmeniz daha yararlı olur.

İyi Forumlar...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.