Bios chipset yazılımı

Ferhatt55

Yeni üye
3 Mar 2023
2
0
Merhaba arkadaşlar asus K55VJ sx077d model k55vm rev 2.2 model anakartımın biosu çöktü. winbond marka bios cipini anakarttan sökerek asusun sitesindeki bios yazılımı ile programladığımda laptop hiç acılmıyor harıcı sıtelerden aldıgım bıos yazılımı ıle laptopu acıyorum fakat ekran kartını tanımlayamıyorum elinde modele uygun bios chip yazılımı olan var mı? (bin, cap, hex vs.)
 
Son düzenleme:

xmajestar

Katılımcı Üye
13 Ocak 2021
624
105
tzdata-TR
hiç açılmıyor derken ? Bios rom üzerinde bulunan birşey yani senin ona format vs atabileceğin birşey değil bak hiç kurcalama direkt en yetkili servise götür onlar bakar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.