Yazılıma Nereden Başlamalıyım?

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,320
4,774
dil cok para kazandiracak
Böyle bir şey yok maalesef sektörde kaç yıllık deneyimli yazılımcıların aldıkları paralar belli.
Tabi senin istediğin para miktarı ne bilemem, ancak bu işlerden zengin olucam diye başlayan onlarca tanıdığım şu an asgari ücretin az üstünde çalışıyor.

Ekstra olarak iyi bir yazılımcı olabilmek için bence en az 5 yıl şart daha yeni başlayan birinin para kazanma hırsı ona zarar vermekten başka bir şey yapmayacaktır.
Sadece para kazanmak için bu işleri yapmayı mantıklı bulmuyorum, para için yapanların da (üstüne alınma) hiçbir şey başaramadıklarını görüyorum.

Bu işi para için değil de kendini geliştirmek ve yeni bir hobi için girersen gelişmen çok daha iyi olacaktır.
 

Kruvazör

Ar-Ge Ekibi Lideri
28 Mar 2020
1,746
2,568
Wrong Side Of Heaven
beyler yazilima baslamayi dusunuyorum yalniz baana hangi dil cok para kazandiracak ve cok faydali olcak onu bilmek istiyorum
yardim edin
Bu kafayla gidersen o iş yatar.

Bu alanda çalışmış emek vermiş projelerde bulunmuş ve kendisini, bilgisini kanıtlamış bir birey değilsen en fazla freelance sitelerinde 50₺ye site yapıp satarsın.

Amaç hızlı, kolay, çok para kazanmaksa Kadıköyde tostçu açmak daha mantıklı.
 

Asterixs

Katılımcı Üye
7 Kas 2021
503
263
O'nun kalbine giden yolda.
beyler yazilima baslamayi dusunuyorum yalniz baana hangi dil cok para kazandiracak ve cok faydali olcak onu bilmek istiyorum
yardim edin
merhaba öncelikle hangi hangi alanda kullanılıyor onları araştırmanızı tavsiye ederim. Para kazandırma meselesine gelince ne iş yaptığına bağlı olarak değişkenlik gösterecektir. Mesele veri bilimi, siber güvenlik uzmanlığı alanlarında kendini geliştirdiğinde güzel para kazanırsın. İyi forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.