Azerbaycandan Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

o×bir×insan

Yeni üye
27 Ağu 2022
1
1
Selam Aleykum, nasılsınız?Ramazanlı günleriniz hayırlı olsun. İstihbarat Tim alımlarına katılmak istiyorum.Azerbaycanlıyım ve Baküde kalıyorum bu alım bana uyğun bu?
 

Kodomarso

Uzman üye
3 Tem 2020
1,041
797
Macintosh
Alımlar açık olduğu zaman başvuru yaparsın, değerlendirme sonucu olumlu olursa ekibe alımın gerçekleşir. Konumun ile alakalı da herhangi bir sıkıntı yok.
 

Venom.20

Katılımcı Üye
11 Şub 2023
588
376
𝐋𝐢𝐧𝐮𝐱
Aleykümselam Hoşgeldin. Uygun olup olmadığına yetkililer karar verir ancak, sana tavsiyem Siber İstihbarat ta kendin geliş. İstihbaratın Ekip işinden ziyade kişisel çalışmaya bağlı olduğunu düşünüyorum, kendi fikrim. Ardından Ekiplere bakman daha uygun olacaktır. Siber istihbarat biraz farklıdır bilgin yoksa önce gelişmeni tavsiye ederim kardeşim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.