Universal KeyGen Generator 2014 virus bulunduruyor mu

sprr

Yeni üye
3 Nis 2023
5
0
arkadaşlar Universal KeyGen Generator 2014 indirdim ancak trojan olarak tanımladı defender içinde var mıdır?
ayrıca içinde keylogger olabilir diyen de var lütfen yardım edin
-fl studio için kullanmak istiyorum
-buradaki bir konudan indirdim
 
Son düzenleme:

Blwe

Uzman üye
17 Şub 2021
1,579
17
1,644
Green/Moderasyon
Merhaba:

Eğer, indirdiğiniz konuda, virüs total taraması var ise, ve virüs total taramasında bahsettiğiniz program taratılmış ise ve bir tehdit yok ise, bir sorun olmayacaktır. Ama yinede Dikkatli Olunuz.

Ve bahsettiğiniz konuyu link olarak bahsederseniz daha iyi olur.
 

sprr

Yeni üye
3 Nis 2023
5
0

sprr

Yeni üye
3 Nis 2023
5
0

Konu eski bir konu, Virüs taraması yapılmamış. Virüs konulmuş olsa bile içerisine, virüs ivedilikle çalışmaz. O yüzden bir deneyin derim.
hocam deneyeyyim o zaman bir de şu linke bakar mısınız rica etsem var mı bişery
bir kaç taramyı yapamamış virus total
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.