Dell marka monitörün, arka panel tuşları nasıl kullanılır?

KaiZz5437

Yeni üye
25 Ağu 2021
19
4
24
Dell monitör arka tuşlarını nasıl kullanabilirim bir türlü anlamadım yardım edermisiniz monitör markası g2422hs
 

'Crew

Üye
27 Nis 2020
118
26
USA
Dell monitör arka tuşlarını nasıl kullanabilirim bir türlü anlamadım yardım edermisiniz monitör markası g2422hs


Merhaba !

Dell G2422HS monitörün arkasında bulunan tuşlar, monitör ayarlarını değiştirmek için kullanılır. Aşağıdaki adımları takip ederek bu tuşları kullanabilirsiniz:

  1. Monitörü açın ve bilgisayarınıza bağladığınızdan emin olun.
  2. Monitörün arkasındaki tuşları bulun. Tuşlar genellikle monitörün sağ veya sol tarafında, alt kısmında veya bazen monitörün arkasında bulunur.
  3. Menü tuşuna basın. Bu genellikle monitörün arka tarafında en sol taraftaki tuştur. Menü tuşuna bastığınızda, monitör ayarlarına erişebileceğiniz bir menü görüntülenecektir.
  4. Aşağı ve yukarı ok tuşlarını kullanarak menüde dolaşın. Menüde gezinmek için aşağı ve yukarı ok tuşlarını kullanabilirsiniz. İstediğiniz öğe üzerinde durduktan sonra, sağ ok tuşuna basarak seçeneğin alt menüsüne gidebilirsiniz.
  5. Sağ ve sol ok tuşlarını kullanarak ayarları değiştirin. Seçtiğiniz öğenin alt menüsüne ulaştıktan sonra, sağ ve sol ok tuşlarını kullanarak ayarları değiştirebilirsiniz.
  6. Ayarları kaydedin. Ayarları değiştirdikten sonra, "Kaydet" veya "Onayla" seçeneğine gitmek için aşağı ok tuşunu kullanın. Ardından, menü tuşuna basarak menüyü kapatın.
Yukarıdaki adımları takip ederek Dell G2422HS monitörünüzün ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Mesajı beğenirsen sevinirim :)
 

Rebelkan

Blue Team Lider Yrd.
12 Şub 2019
1,942
949
Abicim ne monitörmüş, 3 ayrı konu açtırmayı gerektirmiş :)

Dell monitör hakkında konu açıp, sormak istediklerini bir konuda da sorabilirdin. ;)
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,435
2,616
Yanlış hatırlamıyorsam tuşların sırası bu şekildeydi; güç düğmesi, menü düğmesi, artı/ekleme, eksi/çıkarma, otomatik ayarlama ve giriş tuşu. Umarım yanlış değildir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.