web sitesindeki 6 haneli (SAYI ile) şifreye durmadan ip değiştirerek saldıra bilirmiyim

Sanz

Yeni üye
11 May 2023
10
0
Öncelikle merhaba yeniyim kusuruma bakmayın cahillik işte :D Bende python ile yaptığım 000001 den başlayıp 999999 e kadar tek tek deneyen bi arayüzlü program var ben bi sitede denedim çalşt ama 000020 ye geldiğinde site otomatik birkaç dakika bekleme cezası attı bende diyorumki durmadan ip mi değiştirirsem bana bekleme cezası atarmı atmazmı ? şimdiden teşekkürler
 

X_holosen

Yeni üye
3 May 2023
23
4
Oncelikle merheba. Yukarida yazan arkadasimizin dedigi gibi o sitenin ip ve port tanima ozelligine baglidir. Eger saldiracagin bir sitede bu ozellik varsa ip degistirmek seni kurtaramaz. Birde sitede sql acigi varsa buna gerek yok. Sql map ile siteyi tamamen hackleyip butun kullanicilarin bilgilerini ala bilirsin. ya da XSS saldirisi yap (xss acigi varsa).Birde sql map kullanirsan vpn kullanmani oneririm (anonimlik icin).
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.