Hackerlar normalde nasıl tipler?

Berceste.

Uzman üye
21 Tem 2020
1,029
958
Yani dedektif bilgileri ile parmakları çökük ise klavyeden olmuştur hem kafeye genelde gitmezler giderlerse kafe sahibi suçlanır kafeye girenler araştırılır yani kafe hack için gitmessin diye düşünüyom
Siz bu konuyu fazla abartmışsınız ya. Hayatlarımız bilgisayar başında geçmiyor. Ben işim gereği günün 2/3ü bilgisayar başındayım orası ayrı konu. Bizzat kendimden örnek vereyim, diğer insanlar gibi sabah işe giden akşam eve gelen boş vakitlerini arkadaşları ile buluşarak değerlendiren bir insanım. Çoğumuz böyleyiz, evet ruhsal anlamda filmdekilere biraz benziyoruz ama onlar kadar değil. Senin kurduğun cümleden yola çıkayım, bir hacker kafeye hack için gitmez, göz göre göre kendini ifşa etmek istemez fakat arkadaşları, ailesi ile birlikte zaman geçirmek için gidebilir, gayet doğal bir durumdur bu.
 

teux

Katılımcı Üye
23 Ocak 2023
959
1,329
dürüst olmak gerekirse kendim hakkında biraz bilgi vereyim, özenmem . Ama ben çocukluktan bu yana hep içine kapanık büyüdüm. sınıfın dışlanan ve sesiz çocuğu oldum. Arka sıralarda değildim ama , ön sırada dersleri dinlerdim. Hack kitaplarım vardı bazen onları okurdum. Giyinmeye fazla özen göstermezdim, hep bir kapşonlu çeketim olurdu onu giyerdim.(Biraz parasızlıktan da kaynaklı bu xd) Kalabalık ortam , gürültülü ortam sevmiyorum. Bazen aga dediğim arkadaşlarıma bile meşgulüm diyip gitmiyorum xd. Yanlız kalmayı seviyorum yani.

Şuan ise İçine kapanıklık eskisi kadar çok değil, diğer huylarım hiç değişmedi.
not:Kapşonlu çeketim çalındı, şuan sweat giyiyorum xd
not: hekır değilim.
Fakirlik burada da yüzümüze vuruluyorya :D Bu arada pump bey bir hacker...
ciddiye almayın
 

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,308
4,733
Kalabalık ortam , gürültülü ortam sevmiyorum.
Hmmm o yüzden Burdur'a gitmiyorsun di mi :mad:
Bazen aga dediğim arkadaşlarıma bile meşgulüm diyip gitmiyorum xd.
Ben çağırdığım da bunu yaparsan göreceğim seni...
not:Kapşonlu çeketim çalındı, şuan sweat giyiyorum xd
Kapşonlu çeketi bende, isteyene uygun fiyata okuturum...
(ironidir...)
Bu arada pump bey bir hacker...
Ona bildiği her şeyi ben öğrettim 😬😬😬
 

'pump

Uzman üye
9 Ara 2022
1,407
3,026
Ağ Kablolarında Geziyor
Bu arada pump bey bir hacker...
no5nncu.jpeg

Hmmm o yüzden Burdur'a gitmiyorsun di mi :mad:
kardeşim şimdi köy gibi yerde de okunmaz ama...
Ben çağırdığım da bunu yaparsan göreceğim seni...
seni... ?
Kapşonlu çeketi bende, isteyene uygun fiyata okuturum...
yüce adalet senin cezanı vericek çeketimi çaldın ya sen
Ona bildiği her şeyi ben öğrettim 😬😬😬
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.