İlk Hackiniz Nedir?

L4zTurk

Üye
23 Ara 2022
66
41
Altay Dağları
Hackerlık değil ama ilk saldırım aileme olmuştu diyebilirim. 7-8 yaşlarındaydım galiba. Annem kartı bir anlığına elime verdi. Tüm bilgileri ezberleyip App Store'dan gözümün kaldığı tüm oyunları almıştım. Hiç yakalanmadım.
 

Mozamblian

Yeni üye
24 Mar 2022
38
20
THT-_-BeyazŞapka-_-
Warface oyunu vardı (şimdidie var) rus serverinde hileciler canımı sıktmıştı güncelleme sonrası hack sitesine girip ilk hileni yayınladım ve 200 den çok kullanıcının HDD çöp oldu biosları şifrelendi ve verileri kendi sanal sunucuma gönderdim ve hile kullanmak fikrinde olanlara global çat üzerinden oltalama ile 200 den çok hesap ele geçirip şiflereleri yayınladım ihtiyyacı olanlar profilleri kullandılar çünki hesapların %50 is full silah doluydu bazı tanıdıklarda kullanmıştı halada kullanmaya devam ediyorlar onlar şifreleri geri getiremedi.

HİLE YAPMAK KÖTÜDÜR! BAŞKALARANIN CANINI SIKMAK KENDİ CANININ SIKILMASINA NEDEN OLUR!
 

Protofy

Üye
5 Nis 2023
65
20
konumu nabacan olm
Annemin eskiden çalıştığı şirketteki bitane bilgisayarın ip adresinden kapatıcakken hepsini kapatmıştım oda bütün pclerin aynı ipv4 adresine sahip olması yüzünden
 

radanex

Üye
29 Nis 2023
64
9
Pc olmadığı zamanlar Instagram hacklerdim sosyal mühendislik ile birinin hesabına girdin ordan diğer arkadaşlarına oradan diğerine derken 30 a yakın hesaba girmiştim mesajlarda Facebook şifreleri vardı Facebook girdim bide baktım ki pubg hesabı hemde paralı 😁
phising mi yapıyor dun
 

Rebelkan

Blue Team Lider Yrd.
12 Şub 2019
1,844
920
Sadece tahmin olarak dedim. "Kapattık" yerine "Kapattım" yazması tek olduğu düşüncesi veriyor. Tek başına ddos atmak nadir birşey tek başına ddos atarsa cihaz çöke bilir.
O zaman her ddos atan kişi sunucuyu kapattım yerine, sunucuyu kapattık demesi gerekir. Bu da saçma olur.

Cıhaz çökebilir? Kendi cıhazından ddos atan var mı?

İşte bu yüzdendir ki, şu eski konuların hortlamasına karşıyım. Konu böyle boşuna uzayıp gidiyor.

Neyse, haklısındır kendi açından bir türlü..


Kolay gelsin
 

Fełix

Katılımcı Üye
7 Ocak 2023
361
214
NightmareTales
O zaman her ddos atan kişi sunucuyu kapattım yerine, sunucuyu kapattık demesi gerekir. Bu da saçma olur.

Cıhaz çökebilir? Kendi cıhazından ddos atan var mı?

İşte bu yüzdendir ki, şu eski konuların hortlamasına karşıyım. Konu böyle boşuna uzayıp gidiyor.

Neyse, haklısındır kendi açından bir türlü..


Kolay gelsin
Saçma ola bilir ama duruma görede kullanması değişe bilir. Son zamanlarda birçoğu insan kendi cihazından atıyor atmamış olma ihtimalide var. Haklısınız, sakince karşıladığınız için teşekkürler.
 

Ulpow71

Yeni üye
4 Ocak 2020
29
19
2000-2001 yillari yanlis hatirlamiyorsam sosyal medyada bu zaman daki gibi bu kadar hack sitesi yoktu belli basli siteler vardi birkac tanesi duruyor reklam olmazsa yaziyim belki aranizda eskilerden olan vardir hatirlar

1-tahrimat ( yanlis hatirlamiyorsam turktrojeni cikarmisti o donem cok mesurdu bu :)
2-cehennem
3-netkabus
4-cigicigi
 

xpashax

Katılımcı Üye
30 Nis 2023
313
96
Her yerde
Sahte instagram sitesi oluşturarak kuzenimin instasını çalmıştım. Babamın çalıştığı yerin web sitesini hacklemeyi düşünüyorum. 1 tane açık var. Hacklesem kaç yıl yatarım?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.