Hayırlı Geceler, güzel kardeşlerim..

engari

Yeni üye
11 Ara 2007
35
29
Hepinize hayırlı geceler diliyorum, sağlık nedenlerimle bazı mesajlara geri dönüş yapamadım. Şükürler olsun bir nebzede olsa iyiye gidiyorum. Lakin pek önem vermiyorum sağlığıma.
Sizlerin hayatlarınız, ve sağlıklarınızla nasıl gidiyor?
Bana sormak istedikleriniz varsa bugün cevaplayacağım. Tekrardan hayırlı geceler..
 

Arenklord

Uzman üye
9 Mar 2023
1,294
666
Orta doğu
Öncelikle hayırlı gecelr geçmiş olsun Allah tezinden şifa versin
sağlığını önemsemelisin bu önemli bir unsur göz ardı edemezsin
buraya geri dönmen ne güzel
 

teux

Katılımcı Üye
23 Ocak 2023
960
1,348
Son konunuzda baya üzülmüştüm, Sağlığınızın iyiye gitmesi beni çok mutlu etti umarım tez vakitte tam olarak sağlığınıza kavuşursunuz. Dualarım sizler ile, çok şükür şahsen keyfim yerinde. Sizlerin keyfi hali vakti yerindedir umarım :) İyi çalışmalar dilerim esenlikler.
 

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,390
2,005
Dinlenmede.
Bazen "hepimiz" hastayız muhabbetini
hastalığın ciddiyetini koykoy yaparak geciştiriyoruz ya (buna tutuluyorum)

Normalde adam mevzudan bahsediyor.
Anlamak gerek.
 
Son düzenleme:

engari

Yeni üye
11 Ara 2007
35
29
Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Foruma yavaş yavaş dönüyorum, yakında içerikler üretmeye başlayacağım paslanmışım ama üzerimdeki pasları atabilirim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.