Başkasının gmail veya instagram hesabına nasıl ulaşırım

Cemhalt

Yeni üye
5 May 2022
1
0
Arkadaşlar merhaba, gmail veya instagram şifresini nasıl öğrenebilirim benim için önemli bir konu yapabilecek birisi yardımcı olabilir mi?
 

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,325
4,808
Arkadaşlar merhaba, gmail veya instagram şifresini nasıl öğrenebilirim benim için önemli bir konu yapabilecek birisi yardımcı olabilir mi?
Çoğu yöntem eskide kaldı. Anca karşıdaki kişiyi kandırma gibi yollar iş yapar. O da çok zor.

Not: Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi, iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
 

FaTaL ERROR

Uzman üye
22 Ara 2006
1,195
23
Siber Alem
Phising ile almak en başarılı yöntem. Bunun haricinde karşı taraf hakkında yeterli bilgiye sahipsen olusturacgin özel wordlistler ile BF deneyebilirsin. Bir diğer yol ise karşı tarafın cep telefonuna keylogger atmak ki buda atla deve bir iş değil tanıdığın biri ise WhatsApp üzerinde mesajlasirken bir fotoğraf içine gizlediğin yada bir PDF içerisine gomdugun zararlı kodla tertemiz bu isi halledebilirsin sonrasinda zaten bilgiler sana akacaktir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.