Cmd 3 5 saniye açılıp kapanıyor

vcanyldz

Yeni üye
16 Haz 2023
2
0
Merhaba
Arkadaşımın ürettigi hileyi kullanmak istiyordum Hileyi pc ye yükledim eze dosyasını açtıgımda cmd ekranı 3-5 saniye açık kalıyor sonra kapanıyor hileyi kuramıyorum yani yardımcı olur musunuz?
 

'Börteçine

Yaşayan Forum Efsanesi
25 Şub 2016
7,577
14
767
oyun hileleri virüs olarak algınır normal bir durum antivirüs yada güvenlik duvarın bunu engelliyor sanırım onları devre dışı bırakıp yönetici olarak çalıştır
 

tamam ağa

Uzman üye
7 Haz 2023
1,534
13
877
illa cmd açılıp kapanıyor diye virüs bulaşmış olmaz yazılımcı saf mı ki cmd'yi normal açtırsın?
iki ihtimal var ya yazılımcı daha çocuk ve saf yada hile'de bir bug oluşuyor ve hataya sebep veriyor.

sana tavsiyem her hileyi indirme.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.