Türkçe ses klonlama projesi

ANKA1034

Katılımcı Üye
26 Haz 2020
304
51
Ses klonlama yapay zekalarına ihtiyacım var. Bir çok site inceledim ama neredeyse hiçbiri türkçe bir şekilde bu işlemi yapmıyor. Yapanların çoğu ingilizce. Bende github projelerine öncelik verdim ama bu seferde işin içinden çıkamadım. Bir tane collab proje buldum ama buda hüsran tanserflow-gpu nun 1.15 sürümünü bulamadığı için sorun çıkarıyor. En azından bu tarz konularda bilgili olan arkadaşlar varsa ve bana yol gösterirlerse çok sevinirim.

collab proje dosyasının linki:
Google Colaboratory
 
Son düzenleme:

ANKA1034

Katılımcı Üye
26 Haz 2020
304
51
Selam dostum ben de Türkçe kaliteli bir tts veya voice changer arıyorum ama bulamadım. Respeecher var fena değil ama mikrofonumun kalitesi düşük olduğundan mıdır bilmiyorum bazen çok kötü çalışıyor. Sen bir şey bulabildin mi? Teşekkürler
Maalesef dostum bende bulamadım. Uzun bir süre araştırmayı da düşünmüyorum :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.