Windows için Rat arıyorum ( darkomet rat hala çalışıyor mu)

00.humanpraxis

Yeni üye
20 Haz 2023
48
10
Selamlar,

Bir tane sağlıklı çalışan güncel rat'a ihtiyacım var. Hala ''darkomet rat'' çalışıyor mu?
Çalışmıyorsa şimdilerde kullanılan ve türkçe desteği olan bir rat varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
 

tamam ağa

Uzman üye
7 Haz 2023
1,471
840
iyiyi kullanmayı bilsen sorun olmaz
kali linuxu kötülememin sebebi kullanmamayı bilmekten değil rezil driver desteğinden tut abuk subuk buglar var.
aynı araçları windows veya farklı bir işletim sistemine kuruğ rahatına bakarsın.

Kali linux harici hangisini önerirsin, ben darkometi önce bir deneyeceğim çalışıyor mu hala diye de önerdiğin sürümü de söylersen sevinirim.
Bir de hala port açma kuralı geçerli midir?
port açma kuralı her zaman geçerli(server-client tarzı uygulama ise)
sürüm fark etmiyor gayet stabil tek sorun antiler olur.
 

alaboratuna

Yeni üye
28 Nis 2023
46
20
los pollos hermanos
red hat artık open source değil closed source olarak davranan berbat bir şirkettir. Kali o yüzden tercih etmiyorum. Sonuna kadar arch based ve arch. Rat ile fazla uğraşmadığım için bilmiyorum darkcoment halen çalışıyor mu ama muhtemelen çalışıyordur, fakat dikkat et doğru sitelerden indir. Zaten ben de senede bir defa korsan indiriyorum şu anda. Bunu dememin sebebi de, dark coment artık güncellenmeyen bir uygulama olmasından dolayı. KMSpico da aynı durumda şu an ve muhtemelen kms ile aktive edilmiş Windows ve Office kullanıcıları şu anda başkaları ile birlikte reklam izliyor farkında değil.
 

00.humanpraxis

Yeni üye
20 Haz 2023
48
10
Bu soruyu sormamdaki sebep ''virüsü ya da rat'ı'' ücretine mukabil sınırsız şekilde ''antivirüslerden'' gizleyebilen ücretli bir site bulmamdı ve çok basit olan rat da işimi görürdü, darkomet'i de çok önceden bildiğim için sormak istedim. En kullanışlı onun olduguna karar kıldım çünkü... O yüzden onu sordum aslında...

Konu nerelere gitmiş :)
İyi kötü olması sorun değil, sorunlara çözüm bulabiliyorsak o önemli yani hala tercih edilebilmesi ve hatalaırndna içinden geçilebilmesi, birçok hatanın ya da sıkıntının birçok kişi tarafından içinden geçilmesi konusu sağlam çalışıyorsa hiçbir sorun yok bence :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.