Her şey ne kadar değişmiş değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MR0101

Üye
17 Şub 2010
79
3
Merhaba, çok eskilerden geldim 😄 Bu tür forumlarda hiç takılmıyorum ama sevsem de sevmesem de hayatımın bir döneminde bu site vardı, ergenlik döneminde bu siteyle bir türlü barışık olamamıştım, belki de ondan hiç modetatör yapmamışlardı beni 😄 Ama forumlegal'de moderatör olmuştum 😄 Bir de siteye bakınca her şey çok gizemli görünüyordu, hatırlıyorum da o zamanlar bu siteden bahsettiğim gerçek hayattaki insanlar beni uyarırlardı, hatta birisi kendi aklınca iyiliğim için beni korkutmak amaçlı karakola gidip bir polisle bile konuşmuştu 😂 Şimdi çok komik geliyor. Her şey çok tuhaf. Zaman geçiyor, her şey gittikçe daha anlamsız hale geliyor.
 
Son düzenleme:

rootibo

Kıdemli Üye
13 Mar 2023
2,168
1,459
Merhaba, çok eskilerden geldim 😄 Bu tür forumlarda hiç takılmıyorum ama sevsem de sevmesem de hayatımın bir döneminde bu site vardı, ergenlik döneminde bu siteyle bir türlü barışık olamamıştım, belki de ondan hiç modetatör yapmamışlardı beni 😄 Ama forumlegal'de moderatör olmuştum 😄 Bir de siteye bakınca her şey çok gizemli görünüyordu, hatırlıyorum da o zamanlar bu siteden bahsettiğim gerçek hayattaki insanlar beni uyarırlardı, hatta birisi kendi aklınca iyiliğim için beni korkutmak amaçlı karakola gidip bir polisle bile konuşmuştu 😂 Geldik 27. yaşa, şimdi çok komik geliyor. Her şey çok tuhaf. Zaman geçiyor, her şey gittikçe daha anlamsız hale geliyor.
cok degisdi hersey hocam
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.