Forumda artık ticaret serbest mi ?

SessizKalpler

Kıdemli Üye
17 Ocak 2016
4,911
22
.
Şu anlık yasak.
THT'ye geri dönüşümün tek nedeni hatta bu forumun büyümesinin tek yolu bu olabilir o yüzden kesin bir bilgi verirseniz sevinirim bu forumun geleceği için bu önemli. Artık brute force ile bir şeyleri yıkmaktansa ücretli web tasarım yapalım freelancerlığın hakkını en çok bu forumun vermesi lazım.
 

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,325
4,805
THT'ye geri dönüşümün tek nedeni hatta bu forumun büyümesinin tek yolu bu olabilir o yüzden kesin bir bilgi verirseniz sevinirim bu forumun geleceği için bu önemli.
Dediğim kesin bir bilgiydi. Şu anda ticaret serbest değil.
Artık brute force ile bir şeyleri yıkmaktansa
Sonuçta bir hack platformu.
ücretli web tasarım yapalım freelancerlığın hakkını en çok bu forumun vermesi lazım.
Belki bir gün gelir.
 

abom

Uzman üye
6 Mar 2008
1,573
92
Ocak' tan gelme...
Selamlar...
Forma geri dönüşünüze sevindim kendi adıma.
Ücretli web tasarımı bir simsar (Emlakçı vb) bir mesleğe girer ve THT ailesinin ilke ve prensiplerinde bu yok sanıyorum. Bu form bu güne kadar böyle gelmiş bundan sonrasını bize sorarlarsa beraber inşa ederiz sormaz iselerde hep birlikte bekler görürüz.

Saygılarımla.
Nacizane düşüncelerimdir. Kimseyi ve formu bağlamamaktadır.
 

CH

Asistan Moderatör
28 Ocak 2019
1,760
819
Siber
Merhaba,
Ticaret bölümü hakkında çalışmalarımız devam ediyor. Tamamlandığında aktif olacak ve gerekli duyurular yapılacaktır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.