C++ vs Python

TurkGokay

Uzman üye
4 Ara 2022
1,019
544
Kemalizm
Secdiginizin sebebinide yaza bilirsiniz )
Kime göre, neye göre?

İllaha birisini seç dersen; Python tercihimdir. Kullanım kolaylığı ve çeşitli kullanım yerleri sayesinde daha iyi bir seçim gibi duruyor.
Fakat C++ da müthiş bir dil. Seçme fırsatım var ise ikisini de seçiyorum. Yok ise Python demeyi tercih ederim. İyi forumlar!
 

Helmsys

Ar-Ge Ekibi Kıdemli
16 Mar 2022
1,492
1,653
Soket ve windows apisi ile bişeyler yapılabiliyormuş tabi.

C++ varken ne Python'u.

Cpp'yide kötüleyelim zamanının gerisinde kalmış web alanına ayak uyduramamış gömülü sistemlerde kendine yer edinmiş dil diyip gömelim, çok hızlı diye övelim.... Bomboş bi mesele. (yooo web için kütüphaneleri var demek, maalesef bi cevap değil. CEF kütüphaneside var kaynak sıkıntısından örnek yok.)

Pythonu'da Cpp'yide kötülemekte bana saçma geliyor. Niye kötüleyeyim ki.
Cpp'in ihtişamı beni kendine çekerken Pythonun sağladığı esneklik en yakın arkadaşına dert anlatıp rahatlamaktan farksız geliyor. Ne suçumuz var şimdi :)

Cpp vs Python yerine Cpp ve Python diyebilirim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.