site açığından nasıl para kazanılılır

selamun aleykum bugbounty harici site açıklarından nasıl para kazanılır legal ve illegal
İlk Seçenek bugbounty seçeneği.2.Seçenek ise güvenlik şirkterleri var.Şirketlerin açığını bulup açığı bildirebilirsin.Onlarda Hediye olarak belirli bir ücret verirler.Bu şirketler ama küçük değil büyük şirketlerden bahsediyorum.Yabancılar bu konu 5 bin 3 bin gibi dolar para veriyorlar.
 

nick6547

Üye
27 Eyl 2013
145
4
legal olarak genelde büyük şirketse açıklarını bulup bildirsen para kazanabilirsen bu eskiden daha kolaydı facebookta falan. facebook / Insagram en az 500$ dolar veriyordu en son bildiğim kadar. burp suite iş görüyordu bunun için. her şey fixlendi artık, ama imkansız değil. illegal olarak verileri satarsın, yada kredi kartı bilgierine erişirsen açıklı sitedeki onları eritirsin tabi tavsiye değil.
 

01Kevin01

Katılımcı Üye
4 May 2022
428
5
224
selamun aleykum bugbounty harici site açıklarından nasıl para kazanılır legal ve illegal
Ben yıllardır dark web v.b forumlar da deneyimim var.Legal olarak kazanıyorsun zaten bence uzatmana gerek yok fakat onion forumlarda satabilirsin.(UYARI!)(Deep Web'e girmeyin!!Sorumluluk size aittir!!) fakat dolandırılabilirsin.Mail yöntemini dene fakat açık var dersen sitelerini kontrol ettirebilirler...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.