Smm Panel Nasıl Kurabilirim ?

Skrsky1

Üye
21 Haz 2021
155
28
23
merhaba arkadaşlar smm paneş yani takipçi yorum beğeni vb sitesi kurmak istiyorum ama bilgim 0 o yuzden burdan konu açma geregı duydum kurmak isteyen olursa dm atarak iletişime geçebilirmi 'karşılık ne ise konuşabilriz'
 

Alparslan'

Basın&Medya Ekip Lideri
17 Ağu 2015
716
3
228
Türkiye
Öncelikle arama motorlarından;
Smm panel nedir?(Bildiğini biliyorum.) Nasıl Kurulur? Nasıl Kullanılır? Smm Panel Scriptleri..
tarzında d
etaylı olarak aramalar yaparak bilgi sahibi olmanı öneririm..
 

zyREN

Katılımcı Üye
12 Eyl 2021
773
6
550
Kayıp
DM üzeri yapılan işlemlerden Türk Hack Team sorumlu değildir. Öte yandan Smm Panel satılan bir scripttir. Nulled hali var fakat çalışmamaktadır. Ve güvenilir değildir. Fakat pHp bilginiz varsa oynama yaparak düzeltebilirsiniz. İyi forumlar.
 

daggez

Junior Hunter / Malware Assistant Developer
5 Eyl 2022
323
8
114
merhaba arkadaşlar smm paneş yani takipçi yorum beğeni vb sitesi kurmak istiyorum ama bilgim 0 o yuzden burdan konu açma geregı duydum kurmak isteyen olursa dm atarak iletişime geçebilirmi 'karşılık ne ise konuşabilriz'
Merhabalar smm işi yapan sitelerde kendi scriptlerini ücretsiz bir şekilde veriyor genel olarak karşılığında ise takipçi ve beğeni gibi işlemleri onların db si üzerinden yapmanızı istiyor örneğin 100 beğeni 1 TL ise size 90 kurusa veriyor siz istediğiniz fiyata satıyorsunuz sizin tek yapmanız gereken bir domain satın almak.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.