Başlangıç seviyesinden yazılabilecek Tool önerileri?

Helmsys

Ar-Ge Ekibi Kıdemli
16 Mar 2022
1,494
1,654
Merhabalar,

Temel Seviyeleri öğrenmeniz için BTK Akademinin Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama Linkine yönlendirmek istiyorum sizi tamamen ücretsizdir. Sıfırdan İleri Seviye Python Programlama

Ek Olarak İncelemek isterseniz:

JAVA İle Programlamaya Giriş

C#

C Programlama Dili

C++ ile Programlamaya Giriş

HTML5 ile Web Geliştirme
 

OnTrigger

Üye
21 Eyl 2022
222
72
Ne tür tool yazacağına bağlı değişir. Python ile linux sistemleri için tool üretirsin .Net dilleriyle tüm sistemler için tool üretirsin. Mesela C++ ile hooklar üretir hileni AC sistemlerinden kaçırabilirsin bu toollu geliştirir crypter olarakta kullanırsın yok ben web hackerliği üzerinden tool geliştirecem dersen Pythonla ilerlersin, visual basic bile bi yere kadar iş görür. Programlama dili bilmek şart bu arada netten copy paste yaparsan kendi toolunu değil başkasının toolunu yapmış olursun.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.