instgram hesap kapatma

DedXec

Yeni üye
3 Kas 2022
4
2
Aslında daha önceden bu işlemler daha hızlı ve kolaydı ancak İnstağram bu tür olaylara önlem getiriyo. ancak şöyle bir method var !!!

Kısa kesicem vereceğim linkte ölüm belgesi var bunu kırtasiyeden yazıcıdan renkli olarak çıkart kendin doldur ondan sonra instagramdan şikayette bulunup kendi düzenlediğin ölüm belgesini mavi pilot kalemle doldurup beyaz eldivenle çekilmiş bir şekilde instagrama gönder hesap %100 kapatılacaktır.


Link:

BELGE LİNKİ

Virüstotal: Virustotal
 

arabesk.fm34

Yeni üye
1 Eki 2023
3
2
Başkasının hesabını kapatırsınız kişisel hesapsa 1 gün sonra geri acar. Uğraşmanıza değmez, zaten öyle kolay olacak bir iş değil.
Abi denesek kurban olayim sana lutfen

ilk öncelikle sosyal mühendislik ile hedef şahsın gmailine bir firma adına sahte bir mail atıyoruz sonrasını bilmiyorum daha deneyimli kişilere danışabilirsin
Sizde bilmiyorsunuz sanirim abi teşekkür ederim
 

arabesk.fm34

Yeni üye
1 Eki 2023
3
2
oncelikle merhaba kardesim bir suru yoontemi var bunun ben instagramda bu islerle ugrasiyorum imp var taklit method var forum intihar gibi seyler var hesaba bakmamiz lazim ilk oncelikle
Abim atim sana hesabı

Abim atim sana hesabı
Rabbim seni cennetiyle mujdelesin ne olur abi kapat Allah rızası için

Başkasınınkini kapatacaksanız önce kişinin hesabına erişip anlattığım gibi yapabilirsiniz veya çok düşük bir ihtimalle hesabı şikayet edip kapatbilirsiniz.
Bana öğret abi
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,412
969
Merhabalar


burada ki konuya bakabilirsiniz.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.