Sosyal Medya Hesap Ele Geçirme İşi Yapanların Hepsi Dolandırıcı mı? Böyle Bir Yol Var mı Gerçekten?

yilmazpy

Yeni üye
27 Eki 2022
9
0
Ücretiyle sosyal medya hesaplarını kapayan, ele geçiren vs. hesaplara denk geliyordum önceden. Gerçekten bu işi yapan/yapabilen var mı piyasada? Bildiğiniz tanıdığınız biri var mı ?
 

ReoBlood

Katılımcı Üye
10 Ara 2017
843
9
57
Siyah Sancak
Ücretiyle sosyal medya hesaplarını kapayan, ele geçiren vs. hesaplara denk geliyordum önceden. Gerçekten bu işi yapan/yapabilen var mı piyasada? Bildiğiniz tanıdığınız biri var mı ?
Merhabalar,

Mutlaka vardır fakat ne kadar güvenebilirsiniz ki? İsmini bile bilmediğiniz kişiye bu iş için para atmak riskli. Kaldı ki çalınan hesaplar kurtarilabiliyor.
 

Vuanays

Katılımcı Üye
15 Eyl 2018
401
72
UZAY
Merhaba,
Oltalama yöntemi haricinde bu tür şeylerin yapılabilmesi imkansızdır. Her kullanıcının da oltalama yöntemine düşmesi düşük bir ihtimaldir.

Yani öyle direkt olarak hiçbir şey yapmadan şifreyi göremiyor veya hesabı çalamıyor. Atıyorum benim şifrem "1234vuanays" ben bunu yazarak hesabıma rahat bir şekilde giriş yapabiliyorum fakat arkada neler oluyor? İnstagram "1234vuanays"'ı alıyor bir takım algoritmalar ile benzersiz bir metne dönüştürüyor ve sunucularında öyle saklıyor, yani siz "1234vuanays" yazıyorsunuz ama bu değiştiriliyor ve uzun bir yazıya dönüştürülüp saklanıyor.
Instagram en bilinen şifreleme algoritmalarından biri olan md5'i kullansaydı "1234vuanays" olan şifrem sunucularda tam olarak şöyle saklanacaktı;
"f26780840f9a6973ca73ca37374c3684"

Burada anlatmak istediğim şey kısaca %100 hesap çalmanın imkansız olduğudur. :) Parayı gönderirsiniz, oltalama yöntemi ile hesap sahibini tongaya düşürmeye çalışır ve %85 olumsuz olarak geri teper, arada paranız kaynar. Umarım çok karışık olmamıştır.☺️
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.