Windows 11'de Arkaplan Uygulamaları Nasıl Kapatılır?

bugrarex

Yeni üye
28 Şub 2023
32
7
Romania
Cümleten selamın aleyküm windows 11 ' de arka plan uygulamalarını nasıl kapatacağız ? google da yazanların cogu sekmeler benim pc de gözükmüyor. yardımcı olursanız sevinirim.

KARDEŞLİĞE SELAM OLSUN.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Losemis

Uzman üye
11 Ağu 2018
1,113
348
Cümleten selamın aleyküm windows 11 ' de arka plan uygulamalarını nasıl kapatacağız ? google da yazanların cogu sekmeler benim pc de gözükmüyor. yardımcı olursanız sevinirim.

KARDEŞLİĞE SELAM OLSUN.
Aleyküm selam
Arkaplanda ki Uygulamaları Windows Arama Ekranına Çalıştır/msconfig/Hizmetler/Tüm Microsoft Hizmetlerini Gizle / Kalan Tüm tikleri kaldırırsanız arka planda çalışan progamları kapatmış olabilirsiniz (dilerseniz Microsoft Hizmetlerini de kapatırsınız ama hataya sebebiyet verebilir o yüzden onlara dokunmanızı tavsiye etmem)
ufak bir ekleme yapayım siz performans sıkıntısı mı yaşıyorsunuz?
 

closx

Katılımcı Üye
19 Eyl 2015
413
9
lbxd70g.png

Windows 10 ve sonraki sürümlerde gelen oyun modunu kullanırsan arkaplan uygulamalarını zaten susturacaktır.
 

'Halaskâr

Kıdemli Moderatör
4 Ara 2020
1,191
1,083
Midgard
Ayrıca ctrl + alt + delete tuşlarına aynı anda bastığın zamanda gelen ekranda Görev Yöneticisini seçip arka plan uygulamaları tek tek de kapatabilirsin..
Sevgilerle, Zoptik
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,406
961
Merhabalar

gizlilik ayarlarından arkaplanda çalışma iznini kapatabilirsiniz.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.