Bilgisayarıma Ubuntu yüklersem yavaşlar mı?

Çözüm
Merhabalar

sizlere linux mint öneririm ubuntu yerine daha hafif ve daha performanslıdır benim gözümde ayrıca ilk defa geçiş yapacaksanızda mint tam sizlere göre.

İyi Forumlar

'Albatros

Anka Team Junior
7 Mar 2023
1,355
874
anka.html
Linux işletim sistemleri Windows'a göre daha performanslı olduğunu düşünüyorum.
Eğer kurmaktan kastınız sanal makineyse evet performansı düşürür. ama local sistem üzerine kuracaksanız
Düşüreceğini düşünmüyorum Windows işletim sisteminin kullandığı Bellek miktarı ile Linux işletim sistemleri arasında farklar var,
Mesela Linux işletim sistemleri 2 gb ram'de bile kararlı çalışabilecekken Windows sistemler için bunu diyemeyiz ancak Windows 7 ve önceki işletim sistemleri için bunu diyebiliriz.
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,427
973
Merhabalar

sizlere linux mint öneririm ubuntu yerine daha hafif ve daha performanslıdır benim gözümde ayrıca ilk defa geçiş yapacaksanızda mint tam sizlere göre.

İyi Forumlar
 
Çözüm
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.