Başka İşletim Sistemine Geçip Windows'a Geri Dönersem Lisans İster Mi?

Umutsuz78

Anka Team Junior
3 Ocak 2020
458
160
Merhabalar

Sorularınızı daha sonuç odaklı cevap verebilmek için pc ye kali linux yükleyeceksiniz sonradan windowsa dönmek istersem ücret ödeniyor mu diye soruyorsaniz eğer lisans anahtarınızı kayit ediniz herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmaz
 

'Albatros

Anka Team Junior
7 Mar 2023
1,355
874
anka.html
Anasisteme Kali kurma Dualboot ile kurabilirsin veya sanallaştırma yazılımları (vm,virtualbox vs.)
+ Windows para istemez. Windows 12 ile böyle birşey olacağını söylüyorlar ama şimdilik öyle birşey yok. Olsa bile bu sadece windows 12'i kapsar (abonelik sistemi) 12 ve altı kullanmak ücretsiz.
Ücretsiz derken aktifleştirme yapmadan kullanırsın,
Office programları kullanamazsın bunlar için ücret ödemen gerekir.
Sakın Windows'u CMD üzerinden verilen komutlar ile aktifleştirme sistemin bir botnet'e dahil olabilir.
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,427
973
Merhabalar

zaten windowsu sildiğiniz an yeniden yüklemeden sonra lisans ister ama bunu çoğu kişi sahte lisanslama ile yapıyor.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.