Çalınıp Mail Adresi Değiştirilen Facebook Hesabı Nasıl Kurtarılır?

Yağmur41

Yeni üye
2 Kas 2023
33
3
Merhaba. Kuzenimin mail adresini çaldılar. Mail adresini geri aldık ancak Facebook hesabının mail adresini değiştirmişler. Yeni konulan mail adresini öğrenmeyi başardık ancak hesaba bir türlü giriş yapamıyoruz. Yardımcı olur musunuz?
 

Yağmur41

Yeni üye
2 Kas 2023
33
3
kurtarma gmaili eklemişyidin ?veya 2 adımlı doğrulama
Kuzenim bu işlerde anlamadığı için çift faktörlü koruma yapmamış. Akşamdan beri hesabını geri almaya çalışıyorum. Bir umut buradan yardım bekliyoruz.

Kurucu mail sizdeyse ve eğer çalan kişi kurucu maili geçip kendi mailini eklemediyse bir ihtimal kurtarılabilir.
Ek olarak, Facebook yardım merkezinden bir ihtimal geri kurtarılabilir.
Kuzenimin mail adresini kaldırıp kendi mail adresini eklemiş. Çalan kişinin mail adresini buldum.

büyük ihtimalle sahte bir mail
Çalan kişinin kullandığı cihaza kadar buldum. Galaxy tab7 cihazından yapmış bu işlemi. Konum olarak Endonezya gösteriyor. Bilmiyorum ne yapmalıyım.

belki hesbını kaba kuvvet saldırısı yaparak kurtarabilirsin
Çalan kişinin telefon numarası bile var. Neler yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.