Saldırı Timleri Liderine Sorduk; The Gölge Cevapladı!

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,385
118
2,578
Elinize sağlık.
emeğinize sağlık.
Elinize emeğinize sağlık
Benim röportajdan kat kat daha iyi olmuş.
Eline emeğine sağlık
Röportaj değilde iki güzel insanın sohbeti diyelim. Elinize sağlık <3
Eline sağlık, @'Anka. Çok güzel bir röportaj olmuş.
Teşekkür ederim hepinize.
 

OmarTR2000

Katılımcı Üye
26 May 2022
355
3
121
Baku
The Gölge, açtığı konuların (xx site hacked tarzı konular hariç) hepsini ChatGPT yardımı ile yazan, kendi bilgisini koymayan ve 100% chatgpt ile oluşturduğu içerikleri sayesinde teknik açıdan yeterli bilgiye sahipmiş gibi bir izlenim yaratmaya çalışan bir forum üyesi. Açtığı konuların hepsini okudum, WAF nedir, Unified firewall nedir vb. gibi konuların hepsi istisnasız chatGPT ile oluşturulmuş, ve türkçe grammer'ında normalde olmayan ama ingilizceden birebir çeviri durumunda oluşabilecek kullanımlar içeriyor. Yeteri kadar chatgpt kullandıysanız bu kalıpları zaten çok görmüşsünüzdür, okuyunca fark ediyorsunuz.

Üstelik hakkında düzenli olarak "The Gölge ile roportaj" konuları aç(tır)arak forum içerisinde başkalarının onu çok yetkin biriymiş gibi görmesini ister. Kendi yarattığı gerçeklik içerisinde herkesin onu yüce bir hacker'miş gibi gördüğünü düşünür, ancak konuya hakim olanların fark edeceği üzere teknik bilgisi sınırlıdır, "FullStackSQLInjectionPentester"

Yukarıda yazdıklarım hakaret amaçlı değil, The Gölge hakkındaki yanlış algıyı düzeltmek içindir. Eğer kuralları ihlal ediyorsa silmeden önce belirtirseniz düzeltirim
Söylemeseydin hiç bio'suna bakmayacaktım. İyi tespit
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.