Çalınan Instagram Hesabımı Nasıl Geri Alabilirim?

Carlsen23

Yeni üye
2 Haz 2022
2
1
Merhabalar değerli THT ailesi direk konuya geçmek istiyorum instagram hesabım tahminimce rus hackerlar tarafından çalındı hesabımın şifresi değişti üstelik gmail telefon bilgilerimde değiştirildi bu yüzden ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapabilirim?
 

*Eroğlu

Katılımcı Üye
4 Tem 2013
860
164
İstanbul
Merhaba,

Bu konuda instagramla iletişime geçmeniz gerekebilir. Eğer sosyal mühendislik yöntemlerini biliyorsanız uygulayabilirsiniz. Ancak telefon numarası da değiştirildiyse yapacak birşey yok gibi, geçmiş olsun
 

ScopeX

Üye
14 Ağu 2021
146
133
Onun Gözleri..
Karşı tarafla iletişime geçmeden hesabı hacklemenizin mümkün olacağını sanmıyorum. Instagram ekibiyle herhangi bir döküman, ss gibi paylaşımda bulundunuz mu? Tekrardan şansınızı denemek adına ve tek çare olarak desteğin linkini bırakmak istiyorum.

Destek Ekibi
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.