Aktif olarak çalışan Grabber var mı?

sorgulamayın

Katılımcı Üye
12 Kas 2023
256
32
Beyler artık düzgün bir grabber olan atabilirmi tüm gündür 10 tane grabber denedim hepsi fixlenmiş dosya bozulumş kanser oldum yardım edin.

token grabber olursa iyi olr
 

Grimner

Adanmış Üye
28 Mar 2020
6,325
4,808
güvenilirmi bilmiyom bide para harcamaya gerek varmıdır internette yokmudur beleş
Sektör de bazı şeylere para harcamak gerekiyor ki kaliteli araçlara sahip olun, diğer türlü herkesin kullandığı standart şeyler çokta dayanmıyor ve hızlı fix oluyor.
Beyler artık düzgün bir grabber olan atabilirmi tüm gündür 10 tane grabber denedim hepsi fixlenmiş dosya bozulumş kanser oldum yardım edin.
Github üzerinde pek çok araç var, aktif olarak çalışıyorlar da.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.