Instagram hesabını nasıl hacklenir?

radanex

Üye
29 Nis 2023
64
9
platformda yeni sayilirim bi hesabi almam gerekiyor sonra geri vericem en kolay telefondan nas
Android kullanıyosan termux, İOS kullanıyosan ISH üzerinden Github toolları ile erişim sağlayabilirsin.
Termux android kullanımı
ISH ios kullanımı
GitHub instagram tool
-BruteForce kullanımı basit erişim oranın %40
-Phishing yöntemi, sosyal mühendisliğine göre değişir. Erişim oranın %80-90
phising yöntemine inanan oldugunu düşünmem artık herkes mantıgını çözdü onun burute force de şifreyi kırsan bile 2 faktörlü doğrulama var
 

linuxlearnerslab

Yeni üye
18 Kas 2023
4
2
Oltalama yöntemiyle alabilirsiniz. Brute forcelar günümüzde çok işe yaramıyor blok attığından dolayı. Oltalama ile sahte bir websitesi açıp örnek olarak "Şifreniz ele geçirildi, güvenliğiniz için giriş yapın" vb. bir mesaj ya da mail atıp custom bir websitesine yönlendirebilirsiniz. Buradan hesabına giriş yapan bir kişinin kullanıcı adı ve şifresini discordunuza mesaj olarak otomatik gelir. Youtube'da böyle videolar ihlal için kaldırıldığından dolayı instagramdaki reels videomu izleyebilirsiniz.

 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,444
991
Merhabalar

sosyal mühendislik ve oltalama saldırıları ile alabilirsiniz bu sizin hayal gücünüze göre ve kurbanın durumuna bağlıdır.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.