Profosyonel E-Ticaret'e başlıycam. Bu kişilerden hangisinden destek almalıyım?

Muhammed1626

Uzman üye
8 Eyl 2016
1,128
5
Los Angeles
Merhaba arkadaşlar ben forex piyasasındayım ama e-ticarete de girmek istiyorum ama profesyonel olarak yatırımların çoğunu e-ticarete yönlendireceğim kendimde yapabilirim amazon shopify vb. yerlerde ben biriyle çalışmak istiyorum varmı önerisi olan 3 kişi arasında kaldım 1-Armağan Kızılcan 2-Gürkanzone 3-Tuger Akkaya sizin bir tavsiyeniz varmı benim bilmediğim alanında uzman birileri şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar yardımcı olacak yokmu?
 

'Ra

Ticaret Kategori Sorumlu Yardımcısı
21 Kas 2015
2,416
49
969
Merhabalar

aslında bana kalırsa hepsi bir dolandırıcı adayı olarak görülebilir bu eğitimleri ücretli almak yerine neden araştırıp para vermeden öğrenmiyorsunuz bir çok kaynak var google üzerinde

İyi Forumlar
 

vancoondehni

Moderatör
12 Nis 2020
186
328
22
-
Bu kişilerden destek almak isterseniz yüksek fiyatlarla karşılaşırsınız. Başlıca önerim fiverr veya bionluk gibi freelance sitelerindeki başarılı kişilerden destek almanız. Bahsettiğiniz kişilerin reklam değeri yüksek olduğu için danışmanlık fiyatları diğer danışmanlara oranla çok fazla.

İlle de bu kişilerden birisi olsun diyorsanız Gürkanzone bence daha uygun olan seçenek.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.