Forumda VPN Kullanıyormusunuz?

I AM EAC0D3Rx

Uzman üye
17 Eyl 2023
1,726
20
929
Matrix
tor + vpn + anonsurf kullanıyorum foruma da toplu internet kullanım alanlarından bağlanıyorum ya da sızdığım farklı wifi ağlarından giriyorum 😂
 
Kullandığım vpnde İnternet Kill Switch modülü aktif olduğu için, vpn kullanmadan girebildiğim hiç bir sayfa yok. Yoksa foruma özel bir önlem değil :)
Bi ara benim telefon bozulmustu vpnsiz bir yere girmiyordu

Merhabalar merak ettiğim bir konu var THT forumuna girerken vpn kullanıyor musunuz? Ben şahsen gerek duymuyorum.
Ne gizlimiz saklimiz var anadan dogma giriyoz
 

mehmetresat

Yeni üye
6 Nis 2020
4
1
her girdiğimde bi tık tırsmıyo değilim herkez emanetle geziyo ama :D diğer gruplara göre çok daha güvenilir geliyor :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.